Benjamin Herman Trio
zaterdag 4 mei 2013
Benjamin Herman Trio
Zaal open: 21:00 uur   ||    Entree: Voorverkoop: € 10,- Dagkassa: € 12,50    ||   Youtube
Details:

Poppodium Sjor ontvangt op zaterdag 4 mei met grote trots Nederlands grootste en meest veelzijdige jazzsaxofonist, Benjamin Herman. Samen met de topmuzikanten Joost Patocka (drum) en Ernst Glerum (contrabas) vormt hij het Benjamin Herman Trio. Strak in het pak en scherp aan het riet, laat hij zijn meest gewaagde spel horen in trioverband. Benjamin Herman Trio zal naar het Roggelse komen, waar zij de enige Limburgse show zullen geven.

 

Benjamin Herman is een van de meest originele en productieve jazzmusici van Nederland. Herman is terug te vinden op meer dan honderd albums van zeer uiteenlopende artiesten, variërend van Candy Dulfer tot Mischa Mengelberg. Zijn optredens met zowel New Cool Collective als zijn kleinere formaties worden geïnspireerd door dance floor jazz, surf en punkmuziek, free jazz en traditionele muziek uit alle windstreken, waardoor naast pure jazzfanaten ook muziekliefhebbers van allerlei andere genres zich aangetrokken voelen. Daarnaast heeft hij zich ook intensief verdiept in het repertoire van componisten als Byard, Monk en Mengelberg. De best geklede man van Nederland (2008) ontving diverse Edisons, en in 2006 zelfs de prestigieuze VPRO/Boy Edgar Prijs.

 

Om Nederlands beste saxofonist goed te leren kennen is het pianoloze trio het ideale formaat bij uitstek. Puttend uit een enorm repertoire van 25 jaar speelervaring en uit repertoire van zijn nieuwe album Café Solo, staat het trio garant voor een avond virtuositeit en visie, uniek op de vaderlandse podia.

 
Wil je verzekerd zijn van een plaats op 4 mei in Poppodium Sjor? Koop dan je kaarten in de voorverkoop. Deze kaarten kosten € 10,- per stuk en zijn te verkrijgen bij Top 1 Toys (Molenweg 17 in Roggel) of tijdens één van onze activiteiten in Poppodium SJOR (Past. Hanraetsstraat 5 in Roggel). Het is ook mogelijk om kaarten via de onderstaande link te reserveren. Aan de dagkassa zullen de kaarten € 12,50 per stuk kosten. Zorg dat je op tijd verzekerd bent van je kaarten.
 
Let op: Heb je nog een vrijkaartje liggen? Koop dan evengoed een entreebewijs in de voorverkoop. Op 4 mei kom je met je gekochte entreebewijs en je vrijkaartje naar de entree waar je het bedrag retour krijgt tegen inlevering van beide kaartjes.

za 9 mei
LIVE Finale van Wie is de Mol
Agenda
 
Laatste fotos
 
TWEETS
 
Home
Agenda
Media
Kladblok
Informatie
Contact
Word lid van de JWG!