TISPELPOP
zaterdag 3 augustus 2019
TISPELPOP
Zaal open: 14:00 uur   ||    Entree: Gratis
Details:

 

Zaterdag 3 augustus vindt alweer de 32e editite van Tispelpop plaats! En dit jaar zal het een beetje anders zijn dan de afgelopen jaren. We verhuizen namelijk zo'n 100 meter. 

 

Voor het eerst dit jaar kun je Tispelpop beleven op het grasveld náást het Pietersplein! De plek waar vroeger de gymzaal stond. In plaats van staand van de muziek genieten en je biertje drinken, kun je dit nu ook languit gestrekt in het gras doen. Wat wil een mens nog meer...

 

Leuke muziek natuurlijk!

Dit jaar komen de volgende bands op Tispelpop spelen:

 

Velosso

Deze band uit Midden-Limburg bracht vorig jaar hun eerste album 'How about you' uit. Velsosso staat garant voor scheurende gitaren, pompende drums, vette baslijnen en een karakteristieke, rauwe stem. Dit alles zo strak mogelijk verpakt.

 

ZEHRA

ZEHRA combineert live muziek met elementen uit de EDM en rave-scène. De lijn tussen live en sequencer vervaagt wanneer ZEHRA je meeneemt op een trip die een blend is tussen pop en elektronische muziek. Een unieke combinatie die ze zelf rave-pop noemen.

 

Steve French

Steve French is een nieuwe band - met leden uit Canshaker Pi en Palio Superspeed Donkey - uit Amsterdam die niets liever doet dan liedjes maken en van desolate tankstations naar duistere poppodia rijden. En weer terug.

 

Ergens in het grauwgrijze gebied tussen Car Seat Headrest en The Strokes, daar praatzingt Steve French op een stoeprand mee met Modest Mouse’s The Lonesome Crowded West. En als -ie in een Schotse voorstad in een existentiële crisis belandt, schrijft hij simpelweg nog een quasinonchalant nummer over verwaterde vriendschappen en naïeve romantiek.

 

Eva van Manen

Haar debuutalbum Politiek & Liefde (2018) staat vol gruizige drum samples en warme Rhodes. In haar prachtige Nederlandstalige popnummers met elektronische invloeden en een hiphoprandje zoekt Eva het raakvlak tussen politiek en liefde op.

 

Met haar achtergrond als componist in het theater (voor o.a. Spinvis en Huub van der Lubbe) wist ze hoe ze deze plaat wilde componeren en produceren. Stel je een lange autorit voor waarbij Eva en haar band je meenemen in hun gedachtengoed. Vanaf een eiland van synthesizers en elektronica gaat Eva op zoek naar een nieuwe invulling van de wereld om ons heen.


Agenda
 
Laatste fotos
 
TWEETS
 
Home
Agenda
Media
Kladblok
Informatie
Contact
Word lid van de JWG!