Wie Gaan Er Schuil achter poppodium Sjor?

Als je naar een activiteit gaat die onder de naam Poppodium Sjor valt, dan is deze georganiseerd door JongerenWerkGroep Roggel. JWG Roggel is een stichting die volledig draait op vrijwilligers. Circa 10 van deze vrijwilligers vormen het bestuur, de overige leden helpen bijvoorbeeld tijdens activiteiten.
De stichting is in 1974 is opgericht. Ze organiseert diverse activiteiten voor voornamelijk jong, maar ook oud(er). De meeste activiteiten hebben betrekking op muziek, zoals optredens en festivals. Het merendeel van deze activiteiten wordt in 't SJOR in Roggel gehouden.

 

Waar valt de JWG onder?

De JWG valt onder de Stichting Jongeren Overkoepeling Roggel, kortweg de SJOR, waarin nog 3 andere jongerenverenigingen zitten. Voor deze vier verenigingen is 't Sjor de thuisbasis. In 't Sjor is dus meer te doen dan alleen de activiteiten die je op deze site vindt. Voor meer informatie, zie de webpagina van de SJOR: www.sjorroggel.nl.

 

De SJOR, ut SJOR... lekker duidelijk? Tsja, de zaal wordt ut SJOR genoemd; de overkoepelende stichting de SJOR. Op deze website wordt met SJOR meestal de zaal bedoeld.

 

Waar kan ik terugzien wat er te doen is? Uiteraard op deze website, onder Agenda. Maar houd ook de regionale weekbladen in de gaten, evenals de posters en flyers die overal worden verspreid. Ook zijn we te vinden op Facebook en Twitter.

 

Ik wil kaarten voor een activiteit reserveren, wat moet ik doen?Bij vrijwel alle activiteiten is het mogelijk om te reserveren door te mailen naar info@jwgroggel.nl. Gereserveerde kaarten zijn aan de avondkassa op te halen tot een uur na de opening van de zaal. Vooraf betalen is in dat geval niet nodig.
Indien er voor een activiteit een 'echte' voorverkoop plaatsvindt (dus met voorverkoopadressen), dan wordt dat op deze website, in de weekbladen en op de posters vermeld. Als je van verder weg komt en niet in staat bent kaartjes te kopen, kun je ook voor deze activiteiten via mail reserveren. Hierbij is echter wel betaling vooraf vereist. De gegevens hiervoor ontvang je als je mailt.

 

Waar ligt 't Sjor en Hoe kom ik er? Op de Contactpagina vind je de adresgegevens en een korte routebeschrijving.

 

Hoe kom ik aan technische informatie?Dus je gaat in ut Sjor de planken op? Dan wil je natuurlijk weten wat voor apparatuur er in ut Sjor voorhanden is. Wij hebben een volledige PA- en lichtinstallatie. Zie voor details onze geluidrider of lichtrider.

 

Ik wil lid worden, wat moet ik doen?

Neem even een kijkje op de speciale "Ik wil lid worden" pagina.

Agenda
 
Laatste fotos
 
TWEETS
 
Home
Agenda
Media
Kladblok
Informatie
Contact
Word lid van de JWG!