Bericht 21-30 van 155.
01-11-2012 19:56
John ( Swalmen )
Website: www.steady-state.nl
Namens Steady State wil ik de organisatie bedanken voor de goede ontvangst en verzorging.
Het was voor ons een optreden waar we met plezier aan terug zullen denken.

P.s. Is er toevallig iemand die foto's heeft gemaakt die middag? We zouden die op onze site kunnen zetten.

Groet,
John Cremer www.steady state.nl 8)
30-10-2012 23:47
Herman Bekx ( Roggel ) hbekx <at> hetnet <dot> nl
Zondagmiddag 28 okt. Dit keer stond Sjor voor "Stichting jonge(re) ouderen Roggel"!!! Bedankt voor dit initiatief en de perfecte organisatie!!! Je zag iedereen geweldig genieten van een fantastisch optreden van Steady State!!! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!! Those oldies but goodies, they never die!!!
30-10-2012 13:52
Rob Willems ( Roermond )
Wat hebben wij zondag 28 oktober genoten van het geweldig optreden van de band Steady State.
De sfeer zat na het eerste nummer van de band al vol erin. Het geluid was perfect met dank aan Len David, ook de mix was zeer goed met dank aan Ton Dirks, al met al een geweldige optreden. Deze band moet minimaal een keer per jaar hier een optreden verzorgen dan wordt het zeker weer volle bak. See you Rob.
29-10-2012 13:36
Hans Geuijen ( Roggel ) geuij005 <at> planet <dot> nl
Ik was zondagmiddag 28 okt. getuige van geweldig optreden van Steady State in goed bezet Sjorgebouw. Compliment (y) voor band en organisatie.
Je ziet maar een beetje "out of the box" denken kan geen kwaad m.a.w. "Dit smaakt naar meer....!" :P
15-10-2012 15:15
Karel Gooren ( Roggel ) karelgooren <at> gmail <dot> com
Ik verheug me op zondag (ik geloof) de 28e wanneer Steady State in t Sjor komt optreden! Daar mag wel wat meer reclame voor gemaakt worden.
07-10-2012 09:34
M'eikel
Woot woot (dance) gezellig (music)
23-09-2012 13:49
Unne van 't durp
Kermis ook naar het evenemententerrein? Zal de middenstand ook leuk vinden. Wat een zeikers, of is het er maar 1? Niet alles is anoniem op het internet.
Nee, tispelpop hoort in het dorp! Dat is juist de charme. Organisatie, alles was weer puik geregeld met een uitzonderlijke goede sfeer! Volgend jaar weer zelfde locatie met goede bands. Ik kan niet wachten.
21-08-2012 20:12
Stefan ( Duiven ) stefan92vitesse <at> hotmail <dot> com
Hallo, Wij komen met een paar man dit weekend die kant op. Nu vroeg ik mij af tot hoelaat gaat dat tent feest door. Alvast bedankt Groetjes.
03-08-2012 00:32
Tispelpopfan
Och mensen, doe toch aub niet zo moeilijk.
1 keer in het jaar een dagje, wat is daar nou zo erg aan?
Is toch juist mooi dat er in deze tijd nog iets aan muziek gedaan wordt. Als roggelnaren zou ik heel erg trots zijn op een festival als dit. Goeie sfeer, leuke muziek. Ik zou zeggen, kom volgend jaar kijken en het meemaken.

Of zijn de werkende inwoners jaloers dat ze dit fantastische feestje hebben moeten missen omdat ze moeste werken?

IN MIJ GEVAL NOG ZEER VEEL JAREN HET SCHITTERENDE FEEST DAT TISPELPOP HEET!
Hulde voor de jwg
02-08-2012 00:20
Roy ( Haelen ) menkesdriek <at> hotmail <dot> com
Website: www.menkesdriek.nl
Petra, un inwoner en nog een inwoner: Jazeker, we maken herrie. Er zijn veel mensen die dat mooi vinden, en het verenigingsleven en diverse uitingen daarvan zijn juist datgene wat een dorp tot een dorp maken. Daar houd je van of niet, daarom ga je bij de kerk wonen of juist niet. Kermis, kerkklokken, café's, carnaval, supermarkt en winkels, elke zaterdag de markt, verkeer; je hebt er last van als je wilt, of je geniet van dat bruisen van het leven. Wij zijn verantwoordelijk voor 2 dagen kabaal per jaar, en laten er 363 over voor rust of andere activiteiten. We plezieren daarmee 5 à 600 mensen, en er zijn er zeker een aantal die zich er aan storen, wat we best kunnen begrijpen. Ons inziens is het organiseren van (muzikale) activiteiten juist iets wat een dorp karakter geeft. We delen brieven uit aan omwonenden met het verzoek zich tot ons te wenden bij problemen, graag kom ik ook in contact met u, om een en ander uit te praten bij een kop koffie. Mail ons even aub! (klik op 'contact')
Agenda
 
Laatste fotos
 
TWEETS
 
Home
Agenda
Media
Kladblok
Informatie
Contact
Word lid van de JWG!